Posljednji projekti

Galerija

Kontakt

Svečano otvoren savremeni flagship store – salon namještaja kompanije Nostro

Savremeni prodajni salon i arhitektonski studio kompanije Nostro svečano je otvoren proteklog vikenda na adresi Skenderija 12. Flagship store je koncipiran tako da na jedinstven način predstavi ponudu namještaja te idejna rješenja tima arhitekata i dizajnera enterijera.

Novotvoreni objekat koji se prostire na preko 550 m2 obogaćuje nova kolekcija namještaja kompanije Nostro prezentovana i na nedavno održanom sajmu u Kelnu, a za koju je kompanija već ranije dobila nagradu za najbolji međunarodni dizajn na sajmu Design District u Rovinju.

U salonu također možete pronaći i namještaj poznatog evropskog brenda Kave Home koji je već prepoznatljiv kod kupaca, a ponajviše arhitektonskih biroa i dizajnera enterijera, te konferencijski namještaj brenda Rapido. Ponudu zaokružuju madraci Oblak sa rebrendiranom linijom madraca koja je kreirana nakon dugogodišnjeg rada i iskustva da ponudi najbolja rješenja za kvalitetan san.

Svečanom otvaranju salona prisustvovali su članovi uprave Hifa-Oil, u čijoj grupaciji se nalazi kompanija Nostro, te brojni partneri, arhitekte i dizajneri enterijera koji su s oduševljenjem dočekali ovakav koncept salona i njegovu ponudu. Kompanija Nostro već je najavila širenje poslovanja u više pravaca, a jedan od njih je svakako i širenje maloprodajne mreže sa slijedećim otvarenjem salona u Beogradu.

„Ideja koja živi kroz ovaj salon jeste da svim arhitektama, arhitektonskim biroima i dizajnerima enterijera ponudimo opremanje svih vrsta objekata po principu ključ u ruke. Vođeni tom željom značajno smo obogatili Nostro kolekciju namještaja, ali i ponudili brendove i namještaj koji se razlikuje od aktuelne ponude na tržištu“, rekla je prilikom otvaranja Sumeja Ahmetlić, članica uprave Hifa-Oil i kompanije Nostro.

 

Izudin Ahmetlić, vlasnik grupacije Hifa-Oil, poručio je da kompanija Nostro, iako najmlađa članica grupacije, već bilježi značajne rezultate na međunarodnom tržištu prije svega kroz izvoz visokokvalitetnih madraca Oblak, ali i nove kolekcije namještaja.

Povodom svečanog otvaranja salona kompanija Nostro pripremila je i posebne popuste na Nostro kolekciju namještaja, te vas od 29. do 31. januara očekuje popust od 15% na sofe, krevete i madrace.

U salonu je predstavljena kompletna ponuda kompanije Nostro, te partnera Kave Home i Rapido, čiji je Nostro oficijelni zastupnik. Sofe i kreveti iz vlastite proizvodnje ističu se jedinstvenim stilom te su prilagođeni potrebama modernog doma. Namještaj možete naručiti prema vašim željama uz širok izbor visokokvalitetnih materijala, boja i dodataka.

Pored široke ponude namještaja kupcima će na raspolaganju biti i arhitekte koji će stručnim savjetima otkloniti sve dileme prilikom opremanja prostora.

Novootvoreni salon Nostro možete posjetiti na adresi Skenderija 12, svakim radnim danom od 10:30 do 19 sati, te subotom od 09:30 do 18 sati. Više o ponudi kompanije Nostro možete saznati putem web stranice: nostro.eu.