Posljednji projekti

Galerija

Kontakt

EUFOR snage u BiH od danas spavaju na Oblak madracima kompanije Nostro

Madraci Oblak kompanije Nostro, nakon ispunjavanja potrebnih uvjeta i procedura, postali su oficijelni madraci koje će od sada korisiti EUFOR snage u Bosni i Hercegovini. Ova saradnja potvrđuje visok kvalitet Oblak madraca koji mogu ispuniti sve zahtjeve i standarde klijenata u pogledu udobnosti, čvrstoće, stabilnosti i dugotrajnosti.

Kvalitet sna direktno utiče na ljudsko zdravlje i spremnost čovjeka da pravilno funkcioniše i obavlja kompleksne zadatke. Stoga, odabir kvalitetnog madraca mora biti prioritet, a madraci Oblak zasigurno mogu isporučiti savršenu udobnost za kvalitetan san.

Kompanija Nostro konstantno radi na unaprijeđenju ponude Oblak madraca kroz razna testiranja modela i istraživanja tržišta tako da je nedavno urađen redizajn svih modela koji su dodatno unaprijeđeni i poboljšani novim funkcionalnostima i mogućnostima za još veću prilagodbu pojedinačnim potrebama kupaca.

Vođeni željom da spavate kao na „oblaku“ novi modeli madraca kreirani su sa između 10 i 22 različita sloja za optimalno prilagođavanje tijelu, među kojima su razne kombinacije spužve, mikroopruga i najsavremenijih tkanina koje su dostupne na tržištu. Svi madraci dolaze sa antibakterijskom i antialergijskom zaštitom od grinja koja pruža dodatnu sigurnost i dugotrajnost korištenja ovih madraca. Također, madraci Oblak nude mogućnost izbora različite tvrdoće kombinacijom različitih slojeva te vam pružaju još veću mogućnost izbora uz maksimalno prilagođavanje vašim potrebama. Ergonomska potpora za kičmu daje dodatnu dimenziju kvaliteta i garanciju da ćete se buditi odmorni i bez neugodnih bolova u leđima.

Oblak madraci rezultat su pažljivog istraživanja i stručnog dizajna, dugogodišnjeg rada na proizvodnji savršenih kombinacija slojeva unutar madraca kako bi vam isporučili vrhunsko iskustvo spavanja. Madraci Oblak zadovoljavaju sve Oeko-Tex standarde koji potvrđuju kvalitet materijala te posjeduju ISO 9001:14001 certifikat kao dio Hifa-Oil Grupacije.

Proizvodni pogon kompanije Nostro u kojem se proizvode isključivo madraci trenutno posjeduje najveći količinski kapacitet za proizvodnju madraca te proizvodi čak i do 300 madraca u jednoj smjeni. Skoro 90 % proizvedenih madraca plasira se na tržište Evropske Unija koja postavlja najrigoroznije standarde kvaliteta kojima Oblak madraci mogu odgovoriti.

Madrace Oblak možete ekskluzivno pogledati u novootvorenom salonu kompanije Nostro na lokaciji Skenderija 12 u Sarajevu. Kompletnu ponudu novih modela Oblak madraca kao i narudžbu željenog madraca možete također izvršiti putem web shop-a Nostro (madracioblak.ba).