Posljednji projekti

Galerija

Kontakt

e-dizajn

Opremanja enterijera na daljinu

e-design ili usluga opremanja enterijera na daljinu omogućuje vam da, bilo da se nalazite u BiH ili inostranstvu, iz udobnosti vlastitog doma opremite postojeći ili vaš novi životni prostor.

Detalji

Kako funkcioniše?

Savremena sredstva online komunikacije pružaju nam mogućnost jednostavne i kontinuirane komunikacije sa vama na realizaciji projekta opremanja enterijera na daljinu.

Prilikom prvog kontakta sa našim timom arhitekata i projekt menadžera peciziramo zahtjev na osnovu kojeg određujemo terminski plan za izvođenje svih aktivnosti i faza u okviru projekta, što podrazumijeva:

 • Planiranje, izradu i usvajanje projektnog rješenja i 3D vizualizacije enterijera (projektno rješenje se izrađuje na osnovu tlocrtnog prikaza postojećeg objekta ili objekta koji je u fazi izgradnje i referentnih fotografija kojima određujemo stil, dizajn i funkcionalnost budućeg enterijera)
 • Posjetu našeg tima s ciljem obavljanja finalnih konsultacija, selekcije i potvrde materijala koji će biti aplicirani na namještaju i uzimanja kontrolnih mjera prostora (za objekte koji su u fazi gradnje posjeta tima se planira po kompletiranju unutrašnjih radova u enterijeru, uključujući i molerske i keramičarske radove)
 • Pripremu tehničkih nacrta i proizvodnju namještaja u skladu sa usvojenim projektnim rješenjem
 • Transport i montažu u BiH i inostranstvu (samostalno organizujemo uslugu transporta, a paralelno koordiniramo dolazak tima montera koji će izvršiti istovar, unošenje i montažu namještaja u objektu)
Pogodnosti

Uštedite vaše vrijeme i novac!

 • Kompletan asortiman pločastog i tapaciranog namještaja, uključujući i prateću opremu za enterijere, naručujete na jednom mjestu
 • Cutom made i originalno dizajnirani proizvodi po konkurentnim cijenama
 • Kanal komunikacije prilagođavamo vama (email, viber, whatsapp, skype)
 • U skladu sa vašim slobodnim vremenom planiramo termine online sastanaka i konsultacija
 • Promptno odgovaramo na upite i zahtjeve i implementiramo projektne promjene u fazama planiranja, razvoja i realizacije projekta
 • Naši projekti uvijek su otvoreni, dostupni smo za konsultacije i servise bilo koje vrste i po isteku grancije

Dozvolite profesionalnom timu da vaše ideje i misli pretoči u umjetničko djelo.

Vaš put do doma iz snova

Kompletno opremanje enterijera

 • Planiranje budžeta
 • Planiranje projekta i dizajna
 • Usvajanje projektnog rješenja
 • Proizvodnja i montaža namještaja
Prilikom uspostavljanja kontakta sa našim stručnim timom usaglašavamo vaše preferencije u okviru zahtjeva za opremanjem enterijera i izrađujemo okvirni budžet za izvođenja projekta. Ukoliko budžet određen prema vašim preferencijama premašuje planirani budžet, uz savjete i sugestije naših arhitekata predlažemo izmjene u tehničkim rješenjima i materijalizaciji namještaja kako bismo dosegli nivo prihvatljivog budžeta, uz minimalna odstupanja u odnosu na prvobitni plan.
Po usvajanju budžeta slijedi faza pripreme 2D dispozicionog rješenja enterijera i organizacije namještaja u prostoru. Vodeći se se vašim navikama i realnim potrebama osmišljamo optimalno rješenje u smislu funkcionalnosti prostora, a potom usaglašavamo modele namještaja, materijale i boje.
Ovime otpočinjemo kreativni dio posla u fazi projektovanja enterijera i izrađujemo fotorealistični prikaz vašeg budućeg životnog prostora. Uz prethodno usaglašeni stil donosimo vam realan doživljaj enterijera i kroz zajedničku analizu razmatramo mogućnosti unapređenja dizajna. U slučaju da su potrebne određene korekcije rješenja u vrlo kratkom roku ćemo iste implementirati i prezentovati vam novo, optimalno rješenje enterijera.
U ovoj fazi imamo odgovornost da sve detalje razradimo precizno, do nivoa tehničkih nacrta namještaja, uz prethodno kontrolisanje mjera cjelokupnog prostora koji opremamo. Na osnovu tehničkih nacrta proizvodimo namještaj, uz faznu kontrolu cjelokupnog procesa proizvodnje i kontrolu kvaliteta namještaja prije njegovog pakovanja i pripreme za transport na adresu. Najuzbudljiviji dio svakako je posao montaže gdje, u koordinaciji i uz nadzor odgovornog projektanta, monteri vrše montažu namještaja prema usvojenom projektnom rješenju. O planiranom trajanju ove i svih faza u okviru realizacije projekta arhitekt će vas detaljno informisati već u toku faze planiranja budžeta.
SAVJETI arhitekata

Zakažite sastanak sa dizajnerom enterijera

[twwr-whatsapp-chat id=”5628″]
FAQ

Najčešće postavljena pitanja

Kako zakazati termin konsultacija?

Vaš termin konsultacija možete zakazati putem online forme u za to predviđenom obrascu na sljedećem linku -> kontakt, zahtjevom za konsultacije i sastanak putem maila info@hit.ba ili pozivom na broj telefona +387 62 354 996

Koji je standardni rok za opremanje enterijera?

Rok za izvođenje projekta opremanja enterijera zavisi od više faktora koji podrazumijevaju:

 • Nivo usluge koji obuhvata Vaš zahtjev, a kreće se od usluge mjerenja prostora od strane našeg osoblja, konsultacija sa arhitektom i usaglašavanja zahtjeva, projektovanja i 3D vizualizacije enterijera i ovjeravanja finalnog projektnog rješenja, do usluga proizvodnje, isporuke i montaže pločastog i tapaciranog namještaja na Vašoj adresi
 • Obim i kompleksnost zahtjeva, te kvadraturu objekta koji je predmetom opremanja
 • Lokaciju objekta za opremanje

Po usaglašavanju relevantnih faktora Vašeg zahtjeva sa našim stručnim osobljem informišemo Vas o okvirnom roku i kalendarskoj sedmici za izvođenje svih usluga o odnosu na zahtjev, uz preciziranje terminskog plana za izvođenje aktivnosti u okviru cjelokupnog projekta.

Kada je najbolje da vas kontaktiramo za saradnju?

Bez obzira da li se radi o objektu koji je već izgrađen ili objektu koji je u fazi izgradnje, preporučujemo da nas kontaktirate najmanje tri do četiri mjeseca prije planirane renovacije objekta ili useljenja u objekat. Ukoliko ste investitor ili gradite objekat prema vlastitom projektu, preporučujemo da nas kontaktirate prije faze izgradnje objekta kako biste u konsultaciji sa našim arhitektima i dizajnerima enterijera izradili optimalno projektno rješenje u kontekstu funkcionalnosti i estetike enterijera, usklađeno sa Vašim potrebama i zahtjevima.

Da li osim asortimana pločastog i tapaciranog namještaja nudite i dodatne proizvode i usluge?

Vodeći se principom štednje Vašeg vremena i novca sa dobavljačima i kooperantima smo potpisali konkurentne ugovore o poslovno tehničkoj saradnji, čime naš asortiman obogaćujemo dodatnim proizvodima i uslugama koji podrazumijevaju ugradbenu kuhinjsku tehniku, tepihe, zavjese i paravane, rasvjetu, aksesoare, uključujući i usluge električara i vodoinstalatera, a u slučaju da su Vam potrebne određene građevinske intervencije u enterijeru, naš projektni tim će izraditi rješenje za čije izvođenje ćete, uz naš nadzor, samostalno odabrati izvođača radova.

Šta podrazumijeva projektovanja i 3D vizualizacije enterijera?

Usluga podrazumijeva budući, fotorealistični, prikaz svih prostorija Vašeg enterijera po izvođenju projekta opremanja enterijera sa Hit Design-om. Prilikom narudžbe usluge dodjeljuje Vam se senior arhitekt koji će saslušati sve Vaše zahtjeve i potrebe i sa kojim zajednički, kroz referentne enterijere i fotografije namještaja, određujete pravac i stil enterijera koji prefetirate, na osnovu čega se planira organizacija prostora i namještaja u istom. Po usvajanju ovog dijela projekta arhitekt pristupa 3D vizualizaciji prostorija/soba u enterijeru za čiju pripremu je, u zavisnosti od obima zahtjeva, potrebno između jedne i tri sedmice, s ciljem postizanja originalnog i personaliziranog rješenja. Ukoliko prvobitno rješenje nije u skladu sa Vašim očekivanjama i ako su neophodne određene korekcije na rješenju, u vrlo kratkom roku možemo implementirati izmjene do postizanja optimalnog rješenja.

Da li vaše usluge izvodite i na stranim tržištima?

Sistem funkcionisanja naših usluga prilagodili smo savremenim tržišnim trendovima, kojima omogućujemo saradnju sa klijentima i izvođenje projekata na lokalnom, regionanom i globalnom tržištu. Kapacitet i brojnost projektnog tima omogućuje nam izvođenje usluge opremanja enterijera na daljinu, u okviru koje nudimo sljedeći set podusluga:

 • Konsultacije sa arhitektima i dizajnerima enterijera (email, viber, whatsapp, skype app)
 • E Design – online projektovanje i 3D vizualizacija enterijera
 • Kontrolno mjerenje prostora od strane stručnih lica
 • Isporuka i montaža namještaja u skladu sa usvojenim projektnim rješenjem na bilo kojoj lokaciji
Kako utvrditi da li je moj budžet dovoljan za izvođenje projekta opremanja enterijera sa Hit Design-om?

Po uspostavljanju kontakta sa našim stručnim osobljem ćete odrediti tehničke detalje zahtjeva, koji podrazumijevaju Vaše preferencije u kontekstu stila opremanja, materijala i boja, modela namještaja, kompleksnosti izvedbe pojedinih komada namještaja, uključujući i Vaše realne potrebe i navike koje determiniraju organizaciju i funkcionalnost prostora. Na osnovu toga u kratkom roku određujemo okvirni budžet za opremanje enterijera, čime Vam pojednostavljujemo proces donošenja odluke o nastavku saradnje sa Hit Design-om.